Meniu
Cum comand

ALEGETI PRODUSELE

Va puteti alege produsele preferate, navigand prin categoriile de produse. Daca stiti ce cautati, folositi optiunea "Cautare" din partea dreapta de sus a paginii. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul ADAUGA IN COS.

COSUL DE CUMPARATURI

La adaugarea produselor in cos, acestea vor fi afisate in coltul din dreapta la sectiunea COS DE CUMPARATURI - avand posibilitatea sa revedeti in orice moment ce ati comandat apasand pe butonul respectiv. Veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, costul lor sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate apasand un simplu click pe X sau pe butonul GOLESTE COSUL.

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in CATALOG.

Daca sunteti multumit de ceea ce ati selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA, dar nu inainte de a revedea si verifica datele din formular.

FINALIZAREA COMENZII

Odata ce ati apasat pe butonul "FINALIZEAZA COMANDA", veti fi directionat catre o noua pagina unde sunteti rugat sa completati detaliile privind autentificarea dvs. pentru a ajunge la finalizarea si livrarea comenzii.

Daca sunteti client nou vi se va cere o adresa de e-mail si o parola pentru a va crea un cont pe site-ul GALERIE SIGMA - asta pentru a urmari oricand starea comenzii dumneavoastra.

Inainte de a apasa pe butonul TRIMITE COMANDA va rugam sa revedeti si sa verificati din inca odata datele din formular.